Beboerne i Geelskovparken har mulighed for deltagelse i forskellige fritidsaktiviteter, hvoraf nogle kræver medlemskab.


Club 38:
-er en selskabelig forening, der står for forskellige selskabelige arrangementer i løbet af året. Desuden står klublokalet ved nr. 38, hvor der opstillet et helmatch billardbord, til medlemmernes rådighed - ligesom bordtennislokalet ved nr. 30. Medlemskab af klubben koster årligt 250 kr. pr. person -. Henvendelse om medlemskab rettes til:
Formanden: Kirsten Fuglsang, GP 28, 1. th. tlf. 45851539.
Nøgle til Club38-lokalet samt bordtennislokalet udleveres, efter at medlemskab er tegnet hos
kasserer: Anne Haarløv, GP 22, 1, th. tlf. 43336043.

Bridge:
I vintersæsonen er der mulighed for at spille turneringsbridge i selskabslokalet tirsdag eftermiddag med start kl. 12.00. Henvendelse om medlemskab rettes til Ejerforeningens bestyrelse.

Hobbyrum / Værksted:
Ejendommens hobbyrum findes i kælderen ved opg. 54. Medlemskab koster kr. 400 heraf kr. 200 i depositum for nøgle. Henvendelse rettes til Joachim Thrane, mail: . Der findes arbejdsbord, høvlebænk samt en del værktøj til beboernes rådighed. Alt værktøj skal benyttes på stedet og må ikke fjernes. Ophold og arbejde er på eget ansvar. Børn under 18 år må ikke opholde sig i rummet, uden en voksen er til stede samtidig. I øvrigt henvises til opslag i rummet om reglerne for rummets benyttelse.

Revideret af bestyrelsen februar 2023.