Fællesrum

 

Indhold

Vaskeri i nr. 12

Tørrerum i nr. 50

Svømmehal og motionsrum i nr. 10

Selskabslokalet i nr. 10

 

 

Vaskeri i nr. 12

Vaskeriet må benyttes fra kl. 8.00 til kl. 22.00.

 

Vaskeriet er udstyret med: seks almindelige og en stor vaskemaskine, tre tørretumblere, to centrifuger, en strygerulle og et strygebræt med strygejern.

 

En vask inklusiv sæbe koster en polet, ca. 10 min tørretid i tørretumbler koster 2 kr., ca. 10 min strygerulle koster også 2 kr. Poletter købes i kontortiden på ejendomskontoret i nr. 18.

 

 

Tørrerum i nr. 50

I kælderen under nr. 50 findes et tørrerum med plads til at hænge tøj til tørre. Brug en københavnernøgle til at låse op og i.

 

 

Svømmehal og motionsrum i nr. 10

Svømmehal og motionsrum må benyttes fra kl. 6.00 til kl. 23.00.

 

Adgang til svømmehal og motionsrum fås ved tilmelding hos administrator for en pris på 300 kr. per kvartal. Efter tilmelding hos administrator kan nøgle rekvireres på ejendomskontoret i nr. 18.

 

Svømmebassinet måler ca. 5 x 8 meter. Der er sauna, fem brusere, omklædningsrum. Motionsrummet kan klare 1-3 brugere ad gangen afhængig af aktiviteter og privatsfærer.

 

Udefodtøj tages af i forrummet, og omklædning sker i kabinerne. Tøjet kan anbringes i skabene.

 

Vask dig venligst grundigt inden brug af svømmebassin og sauna. Brug ikke motionsrum mv. når du kan smitte pga. sygdom, fodvorter eller lignende.

 

Brug af motionsrum og svømmehal sker på eget ansvar. Børn under 15 år skal ledsages af en voksen. Gæster er kun tilladt sammen med værten/medlemmet.

 

Sidste mand/dame slukker lyset.

 

 

Selskabslokalet i nr. 10

Geelskovparkens selskabslokale i nr. 10 kan lejes af foreningens medlemmer til eget brug.

 

Se på hjemmesiden om lokalet er ledigt: http://geelskovparken.dk/DK/Kalender.aspx

 

Leje af selskabslokalet koster 750 kr., og opkræves af Deas sammen med den øvrige opkrævning af fællesbidrag mm.

 

Selskabslokalet har ti standardborde med god plads til fire stole hver, dvs. 40 pladser i alt. Der er yderligere fem mindre borde, to standardstole og i depotrummet er der ti smallere stole. Herudover er der seks 2-personers sofaer og sofaborde.

 

Læs mere om leje af lokalet ved at klikke på filen ”Leje af selskabslokalet” herunder.

 

Klubber og foreninger med mindst ti herboende medlemmer og som er åbne for nye medlemmer kan låne selskabslokalet til at mødes. Se betingelser ved at klikke på filen ”Klubaftale selskabslokalet” herunder.